International Hair Clinic

Shërbimet tona

Transplant Flokësh

Jepini vetes kënaqësinë e të paturit flokë të bukur dhe të shëndetshëm!

Transplant Mjekre

Burrat pa mjekër janë si luanët pa krifë! Realizoni ëndrrën tuaj dhe visheni fytyrën me një pamje burrërore

Trasplant Vetullash

Mauris cursus posuere sem non mentum donec condime ntumut

Depilime me lazer

Mauris cursus posuere sem non mentum donec condime ntumut

Trasplant flokësh

Trasplant vetullash

Trasplant mjekre

Depilim me lazer

Faq

Pyetjet e bëra më shpesh

Në vazhdim do gjeni pytjet më të shpeshta që na bëjnë pacientët tanë për tju ardhur në ndihmë dhe për tju kursyer kohë për ndonjë pytje që mund ta gjeni këtu.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text.

Të fundit

Blog

Oferta speciale

Perfito një konsultë falas në klinikën tonë!

Gjithcka fillon nga një bisedë.

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!