International Hair Clinic

Filler

Çfarë është Filler-i ?

Fillerat e lëkurës janë substanca të ngjashme me xhel që injektohen nën lëkurë për të rikthyer volumin e humbur, linjat e lëmuara dhe trajtuar rrudhat, ose për të përmirësuar konturet e fytyrës. 

filler international hari clinci

Efekti i Fillers mund të ndryshojë nga një produkt në tjetrin, por përgjithësisht, efekti i tyre zgjat mesatarisht 6-18 muaj. Kjo varet nga lloji i fillerit që përdoret, zona e trupit ku aplikohet produkti, dhe metabolizmi i pacientit.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet fakti që efekti i fillers nuk është i përjetshëm dhe do të zhduket gradualisht me kalimin e kohës. Pasi që efekti i produktit të ngadalësohet, pacientët mund të kërkojnë ripërtsritje të ndryshme për të mbajtur pamjen e tyre të freskët dhe të rinovuar.

Konsultoni gjithmonë me mjekun tuaj për të marrë rekomandime specifike për trajtimin tuaj dhe, nëse vendosni të bëni fillers, kuptoni se efektet e produktit do të jenë të përkohshme dhe ju duhet të planifikoni procedura të rregullta për të ruajtur rezultatet e dëshiruara.

Shfaqja e dhimbjes gjatë aplikimit të produktit Filler mund të jetë normale për disa persona, veçanërisht në zonat e ndjeshme të trupit si fytyra ose hunda. Megjithatë, nëse dhimbja është shumë e fortë dhe vazhdon për një kohë të gjatë, ju duhet të konsultoheni me një specialistë për t'iu siguruar që nuk keni asnjë reaksion alergjik ndaj produktit. Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me këtë, ju lutem kontaktoni mjekun tuaj ose ndonjë specialist të autorizuar për fillers për më shumë informacion dhe këshilla specifike.

• Fillerat për linjat rreth hundës dhe gojës (a.k.a. vijat e marionetës, linjat e buzëqeshjes)
• Përmirësojnë dhe rivendosin volumin tek faqet
• Zvogëlojnë linjat vertikale të buzëve
• Plotësojnë dhe konturojnë buzët
• Zvogëlojnë rrudhat në zonën e mjekrës
• Përmirësoni simetrinë midis tipareve të fytyrës

Rezervo takimin tënd tani!

Konsultat janë gjithmonë Falas.

Gjithçka fillon me një bisedë.

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!