International Hair Clinic

Oferta speciale

Perfito një konsultë falas në klinikën tonë!

Gjithcka fillon nga një bisedë.

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!