International Hair Clinic

Mbjellja e flokëve dhe e vetullave me teknikat më të avancuara

International Hair Clinic’s është pranë jush prej më shumë se 5 vitesh, në Tiranë dhe Prishtinë. Jemi e vetmja klinikë që ju garantojmë rezultate 100% natyrale dhe të përjetshme. 

Rreth nesh

Mirë se vini në International Hair Clinic's

International Hair Clinic’s është e vetmja klinikë ne Shqipëri dhe Kosovë që ju garanton rezultate 100% natyrale dhe të përjetshme.
Tek International Hair Clinic’s mbjellja bëhet në mënyrë aq natyrale, sa askush nuk arrin të dallojë flokun apo vetullat e transplantuara. Stafi i International Hair Clinic’s përbëhet nga një ekip mjekësor i specializuar në universitet më të mira turke dhe ka mundur t’ju jap shërbimin më të mirë më shumë se 300 pacientëve.

SHËRBIMET TONA

Transplant flokësh

Transplant vetullash

Transplant mjekre

ÇfarË thonË pËr ne:

Shqipja Paciente nga Kosova

Perfect vetullat, teper mire aaa, se kam besu.

Eli Pacient nga Italia

Doktor jam shume i kenaqur nga rezultati deri tani. Nje mik i imi Italian do qe te vij se i pelqeu puna juaj.

Arbeni Pacient nga Shqiperia

Br.Bossi jane shume bukur niher.

Mbjellja e flokëve me metodën Fue

Mbjellja e flokëve është transplanti i rrënjëve të forta e të shëndetshme të flokëve të vetë pacientit në zonën që ka rënie floku. Në mbjelljen e flokëve dëndësia dhe cilësia e zonës dhuruese (prej nga do të merren folikulat) kanë ndikim të madh në rezultat. 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐜’𝐬 ju garanton rezultate maksimale, duke përzgjedhur me kujdes zonën dhuruese ku do të merren folikulat.

Mbjellja e vetullave me metodën micro-Fue

Mbjellja e vetullave është një procedurë e thjesht ambulatore-kirurgjikale, që realizohet nën anestezi lokale  dhe që zgjat 2-3 orë.  Ndryshe nga teknikat e tjera, në klinikën tonë aplikohet teknika Micro- FUE e cila është një procedurë më e lehtë që nuk lë plagë ose cikatrice, nuk përdor qepje dhe në shumicën e rasteve nuk shkakton dhimbje dhe parehati. Qimet merren nga ajo pjesë e flokut tuaj që ka të njëjtën ngjyrë me qimet e vetullave.

Të rejat e fundit

BLOG

Pacientët tanë

Galeria

Follow us on:

Instagram

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!