International Hair Clinic

Na kontaktoni

Ku të na gjeni?

Numra kontakti

Shqipëri : +355688060800
Kosovë : +38346606070

Rezervoni konsultën tuaj Falas!

    logo international hair clinic

    Rezervoni një takim në klinikën tonë.

    Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!