International Hair Clinic

Këshilla praktike për trajtimin e flokëve të dobët dhe të rrënuar.

Rënia e flokëve është një problem i zakonshëm dhe mund të ndodh për shkak të disa faktorëve të ndryshëm. Disa nga këta faktorë janë: stresi, mungesa e vitaminave dhe mineraleve, ndryshimet hormonale, dietat e varfëra ushqimore, trajtimi i rreptë i flokëve, si dhe sëmundjet e tiroideve ose infeksionet.

Këtu janë disa këshilla praktike që klinika e flokëve International Hair Clinic ju sugjeron:

Përdorni produkte të shëndetshme për flokët tuaj:

Zgjidhni produkte që janë të pasura me proteina, yndyrna omega-3 dhe vitaminë B. Këto substancat janë thelbësore për rritjen dhe shëndetin e flokëve. Përveç kësaj, shikoni për produkte që janë të pasura me biotin dhe keratinë, të cilat janë nënshtrimi kryesorë i flokëve.

Përdorni produkte që nxisin rritjen e flokëve:

Përdorni disa produkte që përmbajnë vitaminë E, çaj jeshil dhe aloe vera. Këto produkte mund të ndihmojmë në stimulimin e rritjes së flokëve dhe në mbrojtjen e tyre nga dëmtimi.

Lajini flokët tuaj në mënyrën e duhur:

Uji shumë i nxehtë dhe ndryshimi i temperaturës mund të dëmtojnë flokët tuaj. Parandalojini këto efekte duke larë flokët tuaj me ujë të ngrohtë, por jo shumë të nxehtë.

Shmangni trajtimin e rreptë të flokëve:

Trajtimi i rreptë i flokëve, si përdorimi i tharëses së flokëve dhe lyerja e flokëve, mund të shkaktojë dëmtime në flokët tuaj dhe të çojë në humbje. Mendoni për alternativa më të buta për të trajtuar flokët tuaj dhe shmangni trajtimin e rreptë sa të jetë e mundur.

Na vizitoni në rrjete sociale:

Facebook | Instagram | WhatsApp

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!