International Hair Clinic

Mbjellja e flokëve si zgjidhje pas rënies.

Kur bëhet fjalë për rënien e flokëve, shumë njerëz i drejtohen kirurgjisë së mbjelljes së flokëve si zgjidhje. Kirurgjia e mbjelljes së flokëve është një procedurë mjekësore në të cilën folikulat e flokëve merren nga një zonë dhuruese e kokës dhe transplantohen në zonat ku floku ka rënë ose është holluar.

Ekipi ynë i kirurgëve me përvojë përdor pajisjet dhe teknikat më të fundit për të ofruar rezultate me pamje natyrale që përshtaten për nevojat individuale të çdo pacienti.

Gjatë konsultimit, një nga mjekët tanë do të vlerësojë humbjen e flokëve dhe do të përcaktojë se cila metodë është më e përshtatshme për secilin pacient. Ne e kuptojmë se çdo pacient është unik dhe ne krenohemi që përshtasim qasjen tonë për çdo rast individual.

Pavarësisht se cila metodë zgjidhet, ekipi ynë është i përkushtuar t’ju ofrojë kujdes të jashtëzakonshëm gjatë gjithë procesit. Nga konsultimi juaj i parë deri në takimin tuaj përfundimtar pasues, ne do të punojmë ngushtë me ju për t’u siguruar që të arrini rezultatet që dëshironi.

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë për klinikën tonë të flokëve International Hair Clinic

Na vizitoni në rrjete sociale:

Facebook | Instagram | WhatsApp

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!