International Hair Clinic

Keni probleme me flokët ? International Hair Clinic’s ju jep zgjidhje.

keni probleme me rënien e flokëve

Rritja e flokut realizohet në cikle të ndryshme të jetës dhe përbëhet nga disa faza:

  1. faza e rritjes (anagen)
  2. faza tranzitore (catagen)
  3. faza e qetësisë (telogen).

Por ka shumë faktorë që ndikojnë në ndërprerjen e këtij cikli duke shkaktuar rënie anormale (më shumë se 100 fije në ditë) të flokëve.

Pa diskutim që ky është një fakt shumë shqetësues për të gjithë ju që keni probleme me rënien e flokëve.

Por e dini çfarë, nëse keni probleme me rënien e flokëve mos u dekurajoni, ka akoma shpresë.

International Hair Clinic’s ju kthen përsëri pamjen e shumë dëshiruar.

Përdorim metodën më të re dhe inovative për mbjelljen e flokëve, metodën FUE.

Çfarë është metoda 𝐅𝐔𝐄 dhe si funksionon?

FUE është metoda më e përhapur në botë për mbjelljen e flokëve ku nuk përdoret bisturi, pra nuk bëhet fjalë për kirurgji.

Me metodën FUE, rrënjët e flokëve nxirren nga zona e pasme e kokës dhe zona të tjera të përshtatshme të trupit (siç janë mjekra dhe kraharori, nëse nevojiten) me disa pinceta mikroskopike me një shpim të veçantë me diametër 0.6-0.7 pa asnjë çarje apo qepje dhe zhvendosen në zonat problematike, siç janë zona ballore dhe ajo qendrore.
Garancia është maksimale dhe rezultatet janë fantastike!
Transplant pa dhimbje, pa çarje të thellë dhe pa qepje.
International Hair Clinic’s e realizojmë këtë procedurë me kujdesin maksimal dhe në një kohë rekord, 4-6 orë.

Na kontaktoni nëse doni të planifikojmë një takim.

Mobile : +355688060800 , Tiranë

Mobile : +38346606070 , Prishtinë

Facebook | Instagram | Whatsapp

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!