International Hair Clinic

Si mund të parandalojmë rënien e flokëve tek femrat?

Shqetësimi më i përhapur ditëve të sotme për të gjithë njerëzit është rënia e flokëve. International Hair Clinic ju jep 5 keshilla efektive: Kujdesuni me dietën tuaj: Nëse nuk konsumoni ushqime të shëndetshme dhe të pasura me vitamina dhe minerale që i nevojiten flokëve, atëherë mund të vëreni një rënie në cilësinë dhe sasinë e […]

Këshilla praktike për trajtimin e flokëve të dobët dhe të rrënuar.

Rënia e flokëve është një problem i zakonshëm dhe mund të ndodh për shkak të disa faktorëve të ndryshëm. Disa nga këta faktorë janë: stresi, mungesa e vitaminave dhe mineraleve, ndryshimet hormonale, dietat e varfëra ushqimore, trajtimi i rreptë i flokëve, si dhe sëmundjet e tiroideve ose infeksionet. Këtu janë disa këshilla praktike që klinika […]

Si bëhet implantimi i vetullave?

implantimi i vetullave

Implantimi i vetullave është një procedurë e thjesht mikrokirurgjike që zgjat pak orë, në të cilën folikulat e qimeve transplantohen në zonën e vetullave për të krijuar vetulla më të plota dhe më të trasha. Implantimi i vetullave kalon në disa stade, të cilat janë: Konsultimi: Hapi i parë në procesin e mbjelljes së vetullave […]

Mbjellja e flokëve si zgjidhje pas rënies.

Hair Transplant

Kur bëhet fjalë për rënien e flokëve, shumë njerëz i drejtohen kirurgjisë së mbjelljes së flokëve si zgjidhje. Kirurgjia e mbjelljes së flokëve është një procedurë mjekësore në të cilën folikulat e flokëve merren nga një zonë dhuruese e kokës dhe transplantohen në zonat ku floku ka rënë ose është holluar. Ekipi ynë i kirurgëve […]

Keni probleme me flokët ? International Hair Clinic’s ju jep zgjidhje.

keni probleme me rënien e flokëve - international hair clinic's

Rritja e flokut realizohet në cikle të ndryshme të jetës dhe përbëhet nga disa faza: faza e rritjes (anagen) faza tranzitore (catagen) faza e qetësisë (telogen). Por ka shumë faktorë që ndikojnë në ndërprerjen e këtij cikli duke shkaktuar rënie anormale (më shumë se 100 fije në ditë) të flokëve. Pa diskutim që ky është […]

Çfarë Ndodh Pas Operacionit Të Mbjelljes Së Flokëve?

Në ditët e para pas operacionit, në fytyrë, veçanërisht rreth syve, mund të ndodhin edemë dhe enjtje , e cila është plotësisht normale dhe e përkohshme. Flokët nuk duhet të lahen në ditën e parë pas operacionit për shkak të rrezikut të infeksionit dhe humbjes së mundshme të grafteve. Më pas, duhet të përdoren shampot […]

Mbjellja e vetullave, teknika më natyrale në botë tani në Shqipëri.

E dini që një vetull e trashë  ka fuqinë të na ndryshojë të gjithë shprehjen e fytyrës duke na bërë të dukemi ne më të ëmbla dhe hapësira e syrit më e madhe, por ndoshta nuk e dinit që është e mundur të krijosh një vetullë të plotë dhe me fromën që dëshironi duke përdorur […]

Përgjigjet e 10 pyetjeve kryesore rreth mbjelljes së flokëve.

T’i nënshtroheni një operacioni mbjelljeje flokësh nuk është një vendim i lehtë. Shpesh, marrja e një vendimi të tillë sjell dhe disa shqetësime të caktuara. Shqetësime rreth procesit dhe rezultateve janë mëse normale, por nëpërmjet kërkimit dhe marrjes së informacionit mund të largohen edhe këto shqetësime. Për tu siguruar që i keni analizuar të gjitha […]

logo international hair clinic

Rezervoni një takim në klinikën tonë.

Pasi të keni plotësuar formularin, klikoni "DËRGO" dhe prisni një telefonatë konfirmimi nga stafi ynë!